Wat is IKSO

Hoofdstuk Vooruitgang
0% voltooid

IKSO is een app waarmee jouw ontwikkeling wordt gestimuleerd. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je je snel thuis voelt bij ons en je werk goed en met plezier verricht.

Met IKSO zorg je er zelf voor om inzicht te krijgen in je eigen functioneren. Dit doe je door jezelf te waarderen op punten die voor jouw functie van belang zijn. Op deze punten vraag je ook de mening van je leidinggevende en van je collega's (je vraagt hen feedback). Zo heb je snel inzicht in je goede- en verbeterpunten.


IKSO wordt ingezet als vervanger van de traditionele functioneringsgesprekken. Via de app heb je immers inzicht in je functioneren en in de mening van je leidinggevende. Een formeel gesprek is dan ook niet nodig. Ervaring leert dat het effect van die gesprekken minimaal zijn. Een aantal cijfers:

59%

Beoordelingsgesprekken hebben geen impact

59% van de werknemers vindt dat de huidige beoordelingsgesprekken niet zorgt voor een betere prestatie.

22%

Liever ziekmelden dan een beoordelingsgesprekken 

22% van de millenials meldt zich liever ziek dan aanwezig te zijn bij een traditioneel beoordelingsgesprek.

47%

Zoekt een andere baan na beoordelingsgesprek

47% begon te zoeken naar een andere baan nadat ze de resultaten van hun beoordelingen te zien kregen.

Spreken we elkaar dan helemaal niet meer?

Jazeker, we hebben in IKSO tenslotte een prima inzicht in jouw functioneren. Een voortgangsgesprek kan dan ook heel efficiënt plaatsvinden. Tijdens dit gesprek bepalen we samen aan welk verbeterpunt jij gaat werken. Overigens kan je ook zelf in IKSO je doel bepalen, maar daarover later meer.

Scroll naar top